tirsdag den 24. november 2015

Faktum, myter og appelsinhud

Har du appelsinhud? Ja? Så er du ikke alene: det forfærdelige appelsinhud også kaldet cellulite påvirker næsten 90% af kvinder på et tidspunkt i deres liv, selv kvinder der ellers er slank og fit.

Så almindeligt som cellulite er, er der også en frygtelig masse misinformation derude om, hvad det er, hvad der forårsager det, og hvordan man kan slippe af med det. Så før du giver skylden, planlægger en operation eller køber produkter bør du læse den virkelige historie bag appelsinhud. Du kan med fordel læse mere om naturlig appelsinhud behandling hos WeightWorld.

Cellulite er forårsaget af toksiner i din krop
Faktum

Nogle produkter kan hjælpe med at fjerne urenheder og giftstoffer fra kroppen. Appelsinhud opstår når underliggende fedtdepoter begynder at skubbe gennem lag af kollagen eller bindevæv, under huden - ofte i balder og lår områder, men også på arme, maver og andre områder. Bindevæv kan svækkes af hormoner, manglende motion, overskydende fedt og dårlig blodcirkulation, siger New York-baserede hudlæge Cheryl Karcher, MD.

Kvinder får mere cellulite end mænd
Faktum

Kvinder har en tendens til at bære mere fedt omkring deres hofter og lår. Vi har også mindre støttende bindevæv at holde det hele på plads. Det siges at omkring 10% af mænd lider af cellulite.

Kun tykke mennesker får appelsinhud
Myte

Overvægt gør forekomsten af ​​cellulite mere mærkbar og tydelig; jo mere fedt du har under din hud, jo mere er det sandsynligt at sætte stress på dit bindevæv. Men cellulite sker også for kvinder i alle former og størrelser, siger Shira Ein-Dor, som behandler Victorias Secret modeller. De er meget magert, de arbejder hårdt og spiser sundt, de gør alt rigtigt, men de har stadig appelsinhud.

Cellulite bliver værre med alderen
Faktum

Hormoner synes også at spille en rolle i forekomsten af ​​cellulite: Når kvinder bliver ældre, begynder deres kroppe at producere mindre østrogen, et hormon, der hjælper med at blodkarrene flyder jævnt. Mindre østrogen kan betyde dårligere blodcirkulation, hvilket også kan betyde et fald i kollagen produktionen og fordelingen af ​​gammel bindevæv. Det er derfor meget populært af ældre at købe en cirkulationstræner for at øge blodcirkulationen. Mange tænker, cirkulationstræner virker det, og det er et faktum - at det gør det.

Cellulite kan være i dine gener
Faktum

Det er rigtigt, at cellulite fortsætter i familier; hvis din mor og bedstemor havde appelsinhud, har du en bedre chance for også at udvikle det. Genetik er kun en lille del af cellulite puslespillet; faktorer som kost, motion og opretholde en sund vægt spiller også en rolle.

Produkter mod appelsinhud virker ikke
Myte

Creme og massage apparater og teknikker har været brugt i flere år til at reducere forekomsten appelsinhud men deres resultater er ikke permanente - kun ved vedligeholdelse. Det kommer til at fungere bedre end fx laserbehandlinger, som koster spidsen af et jetjager, men har samme effekt som en creme eller massage apparat.

Visse fødevarer kan hjælpe med at bekæmpe cellulite
Faktum

Din kost alene kan ikke afgøre, om du vil eller ikke vil få cellulite, men at spise en velafbalanceret kost kan reducere inflammation i hele din krop og hjælpe dig med at opretholde en sund vægt og en pæn hud. Ved at drikke godt med vand og ved at spise masser af fødevarer med godt næringsindhold fx superfood vil holde din bindevæv stærk og smidig, og kan endda hjælpe dig slank.


Rygning kan påvirke udseendet af cellulite
Faktum

Cigaretter har vist sig at reducere blodcirkulationen og svækker og forstyrrer dannelsen af ​​kollagen, der gør at bindevævet har svært ved at blive strakt og bliver derved beskadiget lettere. Derudover forårsager det tidlige rynker og ældning, efterlader huden tør og misfarvet og kan bidrage til strækmærker. Hertil findes der mirakel produkter, som kan fjerne appelsinhud og fjerne strækmærker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar