onsdag den 19. august 2015

5 ting om mig

Bare lige for at præsenterer mig selv lidt bedre for jer - bloggen er ny, så i kender mig ikke så godt endnu. Derfor har jeg besluttet mig for at lave en 5 ting om mig (så du kommer til at kende mig liiidt bedre). Det var 5 ting, som kommer til at blive uddybet mere den kommende tid. 


1. Jeg er 22 år 
Jeg er lige blevet 22. I løbet af de sidste 4 år er der sket en del i mit liv. Jeg flyttede til København i en alder af 18 år. Det var svært at sige farvel til min omgangskreds i Sønderjylland, men jeg trængte til at "blive lidt voksen". Jeg boede i København i 2 år, hvor jeg studerede på Copenhagens Business Acadamy. Jeg fik en kæreste, som jeg flyttede ind hos efter 8 måneder i København. Et par måneder før jeg afsluttede min uddannelse, fik min daværende kæreste et job i London, og jeg tog med. 

2. Jeg bor i London
Yes jeg har boet i London i snart 2 år. Jeg er super glad for byen, menneskerne og festerne. London er en multikulturel by som aldrig sover. Jeg beundrer alle de forskellige nationer som er samlet i byen. Folke er super åbne og imødekommende, derfor er det nemt at socialisere sig herovre. Lige nu har jeg ikke planer om at tage tilbage til Danmark. På trods af at jeg savner mine venner og familie forfærdelig meget!


3. Jeg er konstant på slankekur
Hvis du har læst mit tidligere indlæg, kan du se at jeg har været på slankekur i sidste mange år. Jeg ved at jeg ikke er alene om dette, men jeg er sikkert en af de eneste, som siger det højt. Jeg er som sagt ikke som sådan utilfreds med min krop, men jeg kunne godt blive mere tilfreds (hvis det giver mening). Jeg har dog svært ved at undgå søde sager, særligt chokolade;-), men det bliver dog bedre. 

I øjeblikket tester jeg et naturligt slanketilskud fra WeightWorld, som jeg er blevet ret glad for. 

4. Jeg har haft mere end 5 jobs
Mit første arbejde fik jeg da jeg var 14. Jeg startede som barnepige hos en rigtig sød familie. De havde 2 børn, i alderen 3 og 6. Da jeg fyldte 15 år, fik jeg, ved siden af mit barnepige job, arbejde hos en bager. Jeg hjalp med rengøring og senere betjening af kunder. Som 18 årig fik jeg job i et revisor bureau, hvor jeg var i 1 år. Efterfølgende fik jeg tilbudt arbejde i magasinet metro, som jeg arbejdede hos indtil jeg flyttede til London. I øjeblikket arbejder jeg freelancer for en række danske hjemmesider, hvor jeg optimerer og planlægger deres sociale platforme, events mm. 


5. Jeg kan ikke multitaske 
Jeg er elendig til at multitaske, jeg får det at vide dagligt. Men jeg synes selv at jeg er ret god til at lade som om at jeg kan flere ting af gangen. Min veninde der uenig. Tag efter en test her og se om du er lige så dårlig til at multitaske som jeg er, ved at tage testen her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar